Našim krajemUdrugeVijesti

GAĐANJE GLINENIH GOLUBOVA Lovačko društvo Vepar iz Ljubešćice najbolje u ekipnom, Marijan Korpar iz Lovačkog društva Fazan Maruševec najbolji pojedinac na natjecanju u Maruševcu

U gađanju „petnaestice“ najbolje rezultate ostvarili su članovi Lovačkog društva Fazan Maruševec - Ivan Gregur, Juraj Sekačić i Josip Gregur

Maruševec – U organizaciji Lovačkog društva Fazan iz Maruševca te uz pokroviteljstvo Općine Maruševec, na streljani kod Lovačkog doma u Maruševcu održano je tradicionalno međudruštveno natjecanje u gađanju glinenih golubova.

Nastupilo je 38 ekipa s područja Varaždinske, ali i susjednih županija, koji su se natjecali za vrijedne nagrade.

Ekipno je prvo mjesto osvojilo Lovačko društvo Vepar iz Ljubešćice, drugo Lovačko društvo Kalnik iz Varaždinskih Toplica, a treće Lovačko društvo Srnjak iz Ludbrega.

Pojedinačno je najbolji bio Marijan Korpar iz Lovačkog društva Fazan Maruševec, drugi Dražen Lovasić iz Lovačkog društva Prepelica Mali Bukovec, a treći Dragutin Lipić iz Lovačkog društva Srnjak Ludbreg.

U gađanju „petnaestice“ najbolje rezultate ostvarili su članovi Lovačkog društva Fazan Maruševec Ivan Gregur, Juraj Sekačić i Josip Gregur.

Natjecanje je kao i prošle godine popratio i podršku strijelcima dao načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, a okuljene je zabavljao glazbeni sastav Faringaši.

Foto: LD Fazan

Tags

Povezani Članci

Close