GospodarstvoInfoZanimljivosti

GLAS REALNOG SEKTORA Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić poziva ivanečke gospodarstvenike da se očituju o programu tzv. Kriznih mjera

Informacija o trenutnom poslovanju i prognoza za naredna razdoblja bit će koristan i vrijedan input za kreiranje i uvođenje novih potpornih mjera na lokalnoj razini

Gradonačelnik Grada Ivanca, Milorad Batinić poziva ivanečke gospodarstvenike da dostave svoje prijedloge i osvrte na postojeće nacionalne, a naročito gradske mjere koje je Grad Ivanec donio i primjenjuje za sanaciju šteta i gubitaka koje će gospodarskom sektoru izazvati pandemija COVID-19.

Dopis gradonačelnika Batinića prenosimo u cjelosti:

Poštovani gospodarstvenici,

                    vjerujem da ste informirani o tome da je Grad Ivanec izradio program tzv. Kriznih mjera, usmjerenih ublažavanju posljedica ogromnih šteta koje u aktualnoj epidemijskoj situaciji trpe gospodarstvo i društvene djelatnosti.

                     Dio mjera odnosi se i na vrijeme nakon prestanka epidemije, za period u kome se očekuje oporavak gospodarstva.

                    U tom kontekstu obraćam Vam se sa zamolbom da mi se povratno javite s Vašim ocjenama navedenih Kriznih mjera, ali i s dodatnim prijedlozima, razmišljanjima i idejama o tome na koji Vam još način Grad Ivanec (u okviru svojih zakonskih nadležnosti) može dodatno pomoći i kakvu Vam vrstu potpore može pružiti kako bi Vam dodatno olakšao poslovanje ili pomogao u ublažavanju šteta.

                   Vaši prijedlozi i ideje glas su realnog sektora i njima ćete mi omogućiti da sve Vas i gospodarstvo Varaždinske županije što bolje zastupam i u Saboru RH, kada na dnevni red dođe izglasavanje mjera Vlade RH.

                    Molim, navedite u povratnom dopisu i druge podatke: kakva je situacija u Vašoj tvrtki; kakvim kapacitetom poslujete; kako je s ugovorima i narudžbama i sl.

                    Program Kriznih mjera dostupan je na linku

https://www.ivanec.hr/novost/4318-gradonacelnik-m-batinic-opsezne-mjere-potpora-gospodarstvu-i-gradanima-u-vrijeme-trajanja-epidemije-i-poslije-nje

                     Vaše povratne informacije molim što prije na e-mail: [email protected]

                        S poštovanjem,

gradonačelnik:

Milorad Batinić

 

Tags

Povezani Članci

Close