InfoIzdvojenoUdruge

GLAZBA I KULTURA Tamburaški orkestar ‘Biseri’ obilježio 10 godina postojanja

Kamenica – Jedna od najaktivnijih udruga s područja grada Lepoglave – Tamburaški orkestar Biseri, svečanim je koncertom obilježila 10 godina postojanja i rada.

Koncert je održan u Kamenici, u ispunjenoj sportskoj dvorani OŠ Ivana Rangera.

Među brojnim poklonicima koji su svojim dolaskom na koncert članovima orkestra čestitali deset godina rada i postojanja bio je i gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić te dio članova Gradskog vijeća predvođenih potpredsjednikom Milanom Pavlekovićem.

Tijekom gotovo dvosatnog koncerta članovi orkestra pod ravnanjem maestra Franje Ježeka i uz nastupe solista i gostiju priredili su nezaboravnu glazbenu večer tijekom koje su izveli tradicionalne narodne i zabavne skladbe, nezaboravne evergreene te ulomke iz opera.

Skladbe su to koje je orkestar izvodio na brojnim nastupima pa tako i na nastupima na gotovo svim gradskim manifestacijama.

Hrvatski sabor kulture ovom je prigodom Tamburaškom orkestru Biseri i njenim članovima dodijelio priznanja za 10-godišnji uspješan rad na širenju i razvijanju kulturno-umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture.

Predsjednica Tamburaškog orkestra Biseri, Marija Rodek, uz zahvale članovima orkestra, zahvalila se svima koji su tijekom deset godina pružali potporu njegovu radu pa tako i Gradu Lepoglavi.

Foto: Grad Lepoglava

Info: Grad Lepoglava

Povezani Članci

Close