Gradovi i OpćineInfo

GRAD IVANEC 11. sjednica Gradskog vijeća u četvrtak

Ivanec – Predsjednica Gradskog vijeća Ivanca Ksenija Sedlar Đunđek sazvala je za četvrtak novu sjednicu gradskog vijeća na kojoj će se naći niz važnih tema.

Nakon Aktualnog sata, na dnevnom redu naći će se donošenje Procjene rizika od velikih nesreća za grad Ivanec, strateškog dokumenta kojim su obuhvaćeni svi aspekti potencijalnih katastrofa koje mogu zadesiti (i) naše područje, a to su poplave, ekstremne temperature, epidemije i pandemije, industrijske nesreće, i klizišta.

Vijećnici će raspravljati i o donošenju novog Poslovnika Gradskog vijeća kao i Akcijskog plana provođenja projekata iz Strategije razvoja grada Ivanca za 2018. godinu.

Od ostalih točaka dnevnog reda izdvajamo izvješća o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture i Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području grada Ivanca u 2017. godini te izvješće o zaključcima stručne analize zaprimljenih inicijativa u svrhu osnovanosti pokretanja postupka za izradu i donošenje prostornih planova na području grada Ivanca, te donošenje dopunjene Odluke o osnivanju Muzeja planinarstva i davanja suglasnosti na Statut ove ustanove.

Sjednica će se održati u ivanečkoj Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Povezani Članci

Close