Gradovi i OpćineVijesti

GRAD IVANEC Javni poziv zainteresiranoj javnosti da se uključi u raspravu o prijedlozima, izmjenama i dopunama prostornih planova Grada Ivanca

Cilj provođenja savjetovanja s zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s prijedlozima Izmjena i dopuna prostornih planova Grada Ivanca

Ivanec – Na web stranicama grada Ivanca (Ivanec.hr) objavljen je javni poziv zainteresiranoj javnosti da se uključi u raspravu o prijedlozima, izmjenama i dopunama prostornih planova Grada Ivanca.

Cilj provođenja savjetovanja s zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s prijedlozima Izmjena i dopuna prostornih planova Grada Ivanca u postupku javne rasprave, te dobivanje mišljenja, primjedbi i prijedlozi te eventualno prihvaćanje zakonskih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. 

Savjetovanje će potrajati 8 dana. 

U internetsko savjetovanje o 5. izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenje, te Urbanističkog plana uređenja, kao i 3. izmjenama i dopuna Detaljnog plana uređenja zone užeg centra grada Ivanca, zainteresirana javnost može se uključiti od danas (5. listopada), pa slijedećih dana, sve do 12. listopada.

Povezani Članci

Close