Gradovi i OpćineInfoNašim krajem

GRAD IVANEC Počeli radovi na gradnji kombiniranog sportskog igrališta na budućem SRC-u Lančić-Knapić vrijedni 308.000 kuna

U sklopu kompleksa bit će sagrađeno parkiralište, dok će se vodene površine urediti za rekreaciju na vodi i za sportski ribolov

Započela je gradnja kombiniranog sportskog igrališta na budućem Rekreacijskom centru Lančić – Knapić.

U ovoj fazi sagradit će se asfaltirano igralište za mali nogomet, košarku, rukomet, odbojku i badminton.

Investitor je Grad Ivanec, koji je izvođenje radova vrijednihnešto više od 308.000 kuna povjerio Colasu Hrvatska d.d. Varaždin.

Projekte potpisuje Studio Nexar iz Ivanca.

Inače, početni zemljani zahvati u obuhvatu budućeg RC-a obavljeni su krajem 2017. i početkom 2018., kada je površina od 3.000 m2 isplanirana, nakon čega je teren ostavljen da se slegne.

Sada je u tijeku izvođenje zemljanih radova na površini budućeg igrališta, a slijede betonski i asfalterski radovi.

Nakon što na igralište bude položen asfalt, iza golova će se postaviti zaštitne ograde i podići zaštitne mreže, a igralište će se opremiti golovima za rukomet i mali nogomet, konstrukcijama koševa za košarku, prijevoznim stalcima za odbojku te garniturama prijevoznog badmintona.

Glavnim projektom predviđeni su i brojni drugi sadržaji – igralište za odbojku na pijesku, dječje igralište na travi, boćalište, nadstrešnica, sanitarni čvor, pješačka i biciklističkastaza oko bajera.

U sklopu kompleksa bit će sagrađeno parkiralište, dok će se vodene površine urediti za rekreaciju na vodi i za sportski ribolov.

Tags

Povezani Članci

Close