Gradovi i OpćineInfo

GRAD IVANEC Počelo uređenje gradskog groblja – vrijednost radova 360.000 kuna

Pprogram obuhvaća uređenje glavnih staza, bit će uređene i sporedne staze, a također će se postaviti nove klupe i koševi za smeće

Ivanec – U utorak, 13. kolovoza, otvoreni su radovi na uređenju gradskog groblja u Ivancu iz programa za 2019. godinu, piše gradski portal Ivanec.hr.

Ovogodišnji program obuhvaća uređenje glavnih staza (zemljani radovi, navoz šljunka, asfaltiranje), bit će uređene i sporedne staze, a također će se postaviti nove klupe i koševi za smeće.

Ulaganja na groblju Ivanec vrijedna su 360.000 kuna.

Inače, temeljem petogodišnjeg Plana uređenja groblja 2018.- 2022., Grad Ivanec i ove godine ulaže u uređenje svih groblja na svom administrativnom području (u Ivancu, Radovanu, Margečanu, Prigorcu), a program radova za ovu godinu ukupno je vrijedan 670.000 kuna.

Od ovogodišnjeg programa već su izvedeni radovi na groblju Radovan, a nakon Ivanca slijedi uređenje groblja u Margečanu i Prigorcu. Na svim grobljima najesen će se zasaditi i zelenilo.

Svi navedeni radovi financiraju se iz gradskog proračuna, točnije iz Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2019. godinu.

Tags

Povezani Članci

Close