Gradovi i OpćineInfo

GRAD IVANEC Postavljaju se instalacije u prostore braniteljske zgrade u Gajevoj ulici

Grad Ivanec je u prizemlju i u podrumu stambeno-poslovne zgrade u Gajevoj ulici od države na trajno korištenje i bez naknade dobio veći prostor te ga namijenio radu ivanečkih udruga

Ivanec – U tijeku su radovi na postavljanju instalacijskih sustava u dijelu prostora braniteljske zgrade u ivanečkoj Gajevoj ulici.

Radovi se obavljaju u najatraktivnijem, istočnom dijelu zgrade, u prostoru površine 70 m2, koji je namijenjen prvenstveno radu braniteljskih udruga.

Nakon što su početkom ove godine postavljene električne, telefonske i IT instalacije, radovi su sada nastavljeni uređenjem ostalih instalacijskih sustava.

Postavljeni su sustavi grijanja, vodovoda, ventilacije i dijela sanitarija, a uz dovršetak sanitarnog sustava još predstoji i uređenje kotlovnice.

Radovi nakon toga bit će nastavljeni u skladu s ranijim dogovorom i očitovanjem braniteljskih udruga, koje su izrazile spremnost da se uključe u izvođenje pojedinih obrtničkih radova.

Temeljem provedenog postupka javne nabave koji je proveo Grad Ivanec, radove izvodi tvrtka Instalacijski sustavi Fištrek, a u ovoj fazi vrijedni su blizu 75.000 kuna.

Podsjećamo, Grad Ivanec je u prizemlju i u podrumu stambeno-poslovne zgrade u Gajevoj ulici od države na trajno korištenje i bez naknade dobio veći prostor te ga namijenio radu ivanečkih udruga.

Info: Ivanec.hr

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close