Gradovi i OpćineInfoObrazovanje

GRAD IVANEC Raspisan natječaj za dodjelu gradskih stipendija u ovoj akademskoj godini – evo roka za prijave

Dodijelit će 40 stipendija

Grad Ivanec raspisao je natječaj za dodjelu gradskih stipendija u ovoj akademskoj godini.

Dodijelit će 40 stipendija na temelju socijalnog statusa i drugih socijalnih prilika obitelji kandidata i uspjeha u školovanju odnosno studiranju, i gradski stipendisti iz ove kategorije mogu računati na 600 kuna mjesečno kroz 10 mjeseci odnosno za razdoblje listopad srpanj tekuće akademske godine.

Ujedno će se dodijeliti i 2 stipendija za deficitarna zanimanja, i za obje mogu kandidirati budući inženjeri strojarstva, no ukoliko kvota ostane nepopunjena dodijelit će se stipendije i jednom budućem doktoru medicine ili pak inženjeru elektrotehnike.

Za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja mjesečna stipendija iznosi 800 kuna, isplaćivati će se također za deset mjeseci ove akademske godine, no pravo na ostvarenu stipendiju za deficitarna zanimanja studenti, pod određenim uvjetima zadržavaju do završetka studija.

Prijave za ivanečke gradske stipendije primaju se zaključno do 6. studenog, a tekst natječaja sa svim potrebnim informacijama za prijavu na službenim je web stranicama grada Ivanca (www.ivanec.hr).

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA 2019.-2020.

Tags

Povezani Članci

Close