Gradovi i OpćineInfo

GRAD IVANEC Rekonstruira se dio Gajeve ulice u vrijednosti radova 685.000 kuna

U ovoj fazi planirani su radovi koji obuhvaćaju proširenje ulice, rekonstrukciju raskrižja s Nazorovom ulicom, uređenje nogostupa i kontaktnih površina

Započeli su radovi na rekonstrukciji dijela Ulice Ljudevita Gaja, na dionici od Ulice Vladimira Nazora do Ulice ak. Ladislava Šabana, u duljini 130 metara, piše gradski portal Ivanec.hr.

U ovoj fazi planirani su radovi koji obuhvaćaju proširenje ulice, rekonstrukciju raskrižja s Nazorovom ulicom, uređenje nogostupa i kontaktnih površina.

Na mjestu postojeće ograde uz sjeverni rub prometnice izvest će se proširenje ceste i izgraditi nogostup, dok će se na ostalom dijelu prometnice obnoviti postojeća kolnička konstrukcija te urediti prometna signalizacija.

Ovim zahvatom uvelike će se podići sigurnost sudionika u prometu i poboljšati protočnost sve jačeg prometa ovom ulicom, naročito u vrijeme dolaska i odlaska u Osnovnu školu i Dječji vrtić.

Radove izvodi PZC Varaždin, a vrijednost ovih radova, koji se izvode u sklopu ugovora o modernizaciji nerazvrstanih cesta, iznosi cca 685.000 kuna.

Tags

Povezani Članci

Close