Gradovi i OpćineVijesti

GRAD IVANEC U utorak, 11. prosinca, božićno darivanje za 920 najstarijih građana

Pozivnice na blagdansko druženje koja će se u velikoj dvorani restauracije KTC-a već su upućene na adrese starijih od 76 godina

Ivanec – Slijedom običaja koji njeguje već niz godina, Grad Ivanec i ove godine priređuje tradicionalno božićno darivanje i susret s najstarijim sugrađanima sa svog cijelog administrativnog područja.

Pozivnice na blagdansko druženje koja će se u velikoj dvorani restauracije KTC-a održati u utorak, 11. prosinca, već su upućene na adrese čak 920 osoba starijih od 76 godina (rođenih zaključno s 31. prosinca 1942.).

Svakog od njih čeka prigodni poklon s prehrambenim artiklima, kao simbolični znak pažnje kojim Grad pokazuje da nije zaboravio na svoje najvremešnije sugrađane.

Poklon vrećice ove će godine biti nešto bogatije negoli prethodnih.

Druženje se potom nastavlja u restoranu prigodnim riječima i čestitkama gradskih čelnika, nakon čega slijedi kraći zabavni program te večera i druženje uz glazbu.

Službeni početak programa je u 17 sati.

S obzirom na to da je mnogim našim najstarijim sugrađanima ovo rijetka, ako ne i jedina prilika u godini za izlazak, iz grada pozivaju njihovu rodbinu, prijatelje i susjede da svojim bližnjima, kojima prijevoz do Ivanca nije dostupan, tog dana budu pri ruci te da ih prevezu do KTC-a i tako im omoguće druženje s vršnjacima i malo zabave.

Info: Grad Ivanec

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close