Gradovi i OpćineVijesti

GRAD LEPOGLAVA Gradonačelnik i njegov zamjenik osnovnoškolcima poželjeli uspješnu novu školsku godinu

Prije nego li je ova školska godina počela, Grad Lepoglava je prvašićima pomogao u opremanju za njen početak doniravši im poklon bon u vrijednosti 200 kuna

Lepoglava – Učite, zabavite se, obnovite stara i stvarajte nova prijateljstva – poručio je na početku školske godine, osnovnoškolcima s područja Grada Lepoglave, gradonačelnik Marijan Škvarić.
U pratnji svog zamjenika Hrvoja Kovača, gradonačelnik Škvarić prvog je dana nove školske godine posjetio učenike i učitelje u OŠ Antuna Mihanovića u Lepoglavi u kojoj je školska godina započela zazivanjem božjeg blagoslova.
– Neka vam ova školska godina protekne uz božji blagoslov – zazvao je blagoslov župni vikar lepoglavske župe, vlč. Branko Horvat.
Dobrodošlicu u školu i uspješnu novu školsku godinu učenicima OŠ Ante Starčevića poželio je ravnatelj Ratko Tomić obavijestivši učenike koji su se uključili u program razmjene udžbenika da ih udžbenici za novu školsku godinu čekaju na školskim klupama.
Zahvaljujući Gradu Lepoglavi, koji učenicima financira izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, oni učenici koji tijekom školske godine ostvare zapažene rezultate, na kraju školske godine očekuju gradske nagrade.
A prije nego li je ova školska godina počela, Grad Lepoglava je prvašićima
pomogao u opremanju za njen početak doniravši im poklon bon u vrijednosti 200 kuna.
Info: Grad Lepoglava

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close