InfoNašim krajem

GRAD LEPOGLAVA Mirovine i plaće opet se mogu podizati u Lepoglavi – otvara se Zagrebačka banka, bankomati bez provizije

U skladu s razvojem situacije i mjerama koje su donijela nadležna tijela, banka će poduzeti dodatne radnje kako bi zaštitila građane prilikom obavljanja neophodnih bankarskih usluga

Na inicijativu lepoglavskog Stožera civilne zaštite, Zagrebačka je banka uvela posebne mjere za vrijeme isplate mirovina te će tako otvoriti poslovnicu u Lepoglavi kako bi građani mogli podići mirovine i plaće bez izlaganja riziku odlaskom u drugi grad.

Zbog velikog broja zahtjeva za izdavanjem propusnica za podizanje mirovina, a iz očitog vitalnog razloga, kao lepoglavski Stožer civilne zaštite dogovorili smo s bankom da se poslovnica u Lepoglavi otvori za isplatu mirovina i plaća. Poslovnica će tako raditi 8., 9. i 10. travnja, od srijede do petka idući tjedan u vremenu od 8 do 12 sati – napominje načelnik lepoglavskog Stožera civilne zaštite Hrvoje Kovač.

U skladu s razvojem situacije i mjerama koje su donijela nadležna tijela, banka će poduzeti dodatne radnje kako bi zaštitila građane prilikom obavljanja neophodnih bankarskih usluga.

Prilikom ulaska u poslovnicu, umirovljenici će imati prednost.

Mole se ostali građani da u dane isplate mirovina pokušaju odgoditi dolazak u poslovnice te na taj način daju prednost i pruže dodatnu sigurnost onima starije životne dobi kojima je dolazak u poslovnice neophodan.

Osim otvaranja poslovnice u Lepoglavi, dogovoreno je i kako banke neće uzimati proviziju s bankomata što znači da novac možete podići na bilo kojem bankomatu u Lepoglavi bez lipe provizije. Trudimo se maksimalno da vam olakšamo neke vitalne potrebe za vrijeme trajanja svih ovih ograničenja i zabrana – dodaje načelnik Stožera civilne zaštite Kovač i napominje kako je ovo prva od planiranih aktivnosti kojima se polako vraćaju neke usluge u Lepoglavu koje su prijeko potrebne građanima.

Kako bi se u danima isplate mirovina broj ljudi u poslovnicama što više smanjio, umirovljenike se savjetujeda u poslovnice dolaze abecednim redom prezimena po danima i to:

Srijeda, 8. travnja –  prezimena od A do H

Četvrtak, 9. travnja – prezimena od I do O

Petak, 10. travnja – prezimena od  P do Ž

Tags

Povezani Članci

Close