Gradovi i OpćineInfo

GRAD LEPOGLAVA Nagrade za najuspješnije sportaše

Odabir onih koji će biti nagrađeni za izvrsnost Grad je napravio u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglava

Lepoglava – Potičući izvrsnost Grad Lepoglava je nagradio uspješne sportaše i sportske klubove koji su tijekom protekle sezone ostvarili hvalevrijedne sportske rezultate. 

Trudimo se pružiti potrebnu podršku sportu koji uz sve dobro što donosi građanima koji se sportom bave, doprinosi i promociji Grada. U okviru gradskog Programa javnih potreba u sportu posebno nagrađujemo, kao što to činimo ovom prigodom, one sportaše koji su ostvarili izvrsne rezultate – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić tijekom prijema na kojem su sportašima i klubovima uručene nagrade za izvrsnost.

Tako je, temeljem praćenja postignutih rezultata, u okviru Programa javnih potreba u sportu Kuglačkom klubu Lepoglava dodijeljen iznos od 20.000 kuna za izvrsne rezultate koje Klub ostvaruje u 1B Hrvatskoj kuglačkoj ligi.

Karate klub Lepoglava, iza kojeg je jedna od najboljih sezona u kojoj su, između ostalog, osvojena tri odličja na državnim prvenstvima, nagrađen je tatami strunjačama vrijednim 6.976 kuna.

Državni prvak u ledenom penjanju Mario Musulin iz Sportsko-penjačkog kluba Direkt nagrađen je s cepinima za penjanje vrijednima 3.094 kuna.

Uz gradonačelnika, nagrađenima je tijekom prijema čestitke uputio i predsjednik Gradskog vijeća Robert Dukarić.

Drago mi je da smo u prilici nagrađivati uspješne sportaše. I u budućnosti planiramo činiti isto odnosno nagrađivati one koji postižu izvrsne rezultate – rekao je Dukarić zahvalivši se također sportašima na promociji Grada.

Uz nagrađene, prijemu je nazočio i Damir Kužir, tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.

Naime, odabir onih koji će biti nagrađeni za izvrsnost Grad je napravio u suradnji sa Zajednicom.

Info: Lepoglava.hr

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close