GospodarstvoInfo

GRAD LEPOGLAVA Održana radionica za gospodarstvenike

U Lepoglavi je, u organizaciji Grada Lepoglave i uz potporu Turističko kulturno informativnog centra, održana radionica za gospodarstvenike na kojoj su zainteresiranim gospodarstvenicima s gradskog područja predstavljene mogućnosti korištenja kreditnih linija HBOR-a i HAMAG-BICRO-a.

Predstavljene su i potpore koje gospodarstvenici mogu ostvariti kroz natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta namijenjenog mikro, malim i srednjim gospodarstvenicima za poboljšanje njihovog poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti kroz početna ulaganja u izgradnju i opremanje poslovnih jedinica.

Poseban naglasak na radionici stavljen je na potpore Grada Lepoglave za poticanje razvoja malog gospodarstva na gradskom području.

Naime, otvoren je Javni poziv Grada Lepoglave za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva na području grada Lepoglave u 2018. godini na koji se, do iskorištenja sredstava osiguranih za tu namjenu, mogu javiti mikro subjekti malog gospodarstva.

Uz prezentirane detalje natječaja, poziv da se jave na natječaj nazočnima na radionici te svim mikro subjektima malog gospodarstva s gradskog područja uputio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Pozvao ih je ujedno da svojim prijedlozima pomognu Gradu u pripremi budućih natječaja za dodjelu potpora kako bi one u najboljoj mjeri bile prilagođene njihovim potrebama i tako pridonijele razvoju gospodarstva na gradskom području.

Izvor: Lepoglava.hr

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close