GospodarstvoGradovi i OpćineInfo

GRAD LEPOGLAVA Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada – evo kojih

Predmetnim ugovorom obuhvaćeni su radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave za tri dionice ukupne dužine 1010 metara

U prostorijama Grada Lepoglave potpisan je Ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i direktor tvrtke Colas Hrvatska d.d. Siniša Košćak.

U postupku javne nabave za izvođenje radova na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Colas Hrvatska d.d. u iznosu od 757.471,01 kuna (s PDV-om).

Predmetnim ugovorom obuhvaćeni su radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave za tri dionice ukupne dužine 1010 metara i to:

  • dionica 1 – nerazvrstana cesta Pošnjaci Donji s odvojcima ( NC 2-007 ) na području Mjesnog odbora Ves dužine 880 metara
  • dionica 2 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-008 u Lepoglavi, od županijske ceste 2102 – Ulica hrvatskih pavlina do kućnog broja 25 dužine 40 metara
  • dionica 3 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-086 u Kameničkom Podgorju – odvojak Jureni dužine 90 metara

Radi se o nerazvrstanim cestama koje su u naravi neasfaltirane površine, pune udarnih rupa i ulegnuća.

Nakon potpisivanja ugovora izvođač radova će se uvesti u posao te je predviđeno da će radovi biti završeni u roku 60 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

Cilj ovog projekta je boljom cestovnom povezanošću poticati ravnomjerni i održivi  razvoj svih naselja na području Grada Lepoglave, omogućiti kvalitetniji život i razvoj gospodarstva, povećati dostupnost ulaganja, gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

Foto: Grad Lepoglava

Foto: Grad Lepoglava

Tags

Povezani Članci

Close