Gradovi i OpćineInfo

GRAD LEPOGLAVA Proširuje se sustav javne rasvjete u Lepoglavi

Na dijelu Trakošćanske ulice u Lepoglavi ...

Lepoglava – Na dijelu Trakošćanske ulice u Lepoglavi u tijeku su radovi na proširenju sustava javne rasvjete, a u vidu postavljanju deset novih stupova javne rasvjete kojima će se riješiti jedina preostala ‘crna točka’ u naselju Lepoglava čime će pak sve bitne lokacije, ulice i javni prostori imati prijeko potrebnu rasvjetu.

Radovi vrijedni oko 150.000 kuna putem kojih ćemo postaviti novu LED rasvjetu koja je energetski učinkovita bit će gotovi do kraja osmog mjeseca na svačije zadovoljstvo, pogotovo mještana Trakošćanske ulice koji su više puta tražili i inicirali da se ova dionica osvijetli – kazao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Proširenje sustava javne rasvjete ovime neće stati jer se isti radovi sele u Kameničko Podgorje, Žarovnicu i dio Kamenice gdje će se također vršiti modernizacija i proširenje.

Nakon što Elektra završi investicijski val na višnjičkom području i rekonstruira niskonaponsku mrežu prvenstveno novim trafostanicama, i taj će dio Lepoglave dobiti nova energetski učinkovita rasvjetna tijela javne rasvjete.

Sve su to jasna nastojanja i koordinirane aktivnosti usmjerene ravnopravnom i jednakom razvoju svih naselja na području grada – zaključuje Kovač.

 Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close