Gradovi i OpćineIzdvojenoVijesti

GRAD LEPOGLAVA Uređen nogostup u Ulici hrvatskih pavlina

Riječ je o dionici nogostupa koja se proteže od vatrogasnog doma do Ulice Ante Kovačića, dugoj 365 metara, a koju je zbog dotrajalosti bilo potrebno sanirati

Lepoglava – Stavljanjem asfaltnog tepiha ovih su dana kraju privedeni radovi na uređenju nogostupa u Ulici hrvatskih pavlina u Lepoglavi, piše Lepoglava.hr.

Riječ je o dionici nogostupa koja se proteže od vatrogasnog doma do Ulice Ante Kovačića, dugoj 365 metara, a koju je zbog dotrajalosti bilo potrebno sanirati.

U sanaciju nogostupa krenuli kako bismo građanima omogućili njegovo nesmetano korištenje te tako povećali sigurnost sudionika u prometu. Poseban naglasak pri tom smo stavili na djecu budući da je riječ o nogostupu koji se nalazi uz školu i uvelike ga koriste učenici – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić dodajući da je navedeni zahvat dio programa povećanja komunalnog standarda na području Grada Lepoglave.

Ugovorena vrijednost završenih radova je oko 300.000 kuna.

Ove smo godine u proračunu čak 25 milijuna kuna namijenili za kapitalne investicije odnosno komunalne programe. Sanacija navedenog nogostupa prvi je odrađeni komunalni zahvat iz tog programa – poručio je gradonačelnik Škvarić.

Foto: Lepoglava.hr

Tags

Povezani Članci

Close