GlazbaIzdvojenoNašim krajemVijesti

GUGL Stjepan Pavleković Offay proveo lepoglavsku publiku kroz najznačajnije događaje u karijeri rock divova Led Zeppelin

Izlaganje je bilo praćeno najpoznatijim glazbenim brojevima, većim dijelom reproduciranih s gramofona

U petak navečer je u čitaonici lepoglavske Gradske knjižnice „Ivan Belostenec“ održana “Glazbena večer uz Led Zeppelin”, kroz koju je u nazočnosti 20-ak zainteresiranih raznih životnih dobi vodio Stjepan Pavleković Offay.

Foto: Božidar Breški

Veliki fan benda i poznati lepoglavski zaljubljenik u rock, Stjepan Pavleković Offay, tijekom dva sata pričom je proveo publiku kroz neke od najvažnijih događanja u povijesti ovih istinskih velikana rocka.

Izlaganje je bilo praćeno najpoznatijim glazbenim brojevima, većim dijelom reproduciranih s gramofona, po mnogima, najvećeg rock bend svih vremena – Led Zeppelin.

Uz povijesne činjenice iznio je puno svojih dojmova o bendu,  a posebno se osvrnuo na sjajan koncert kojeg su 1998., osamnaest godina nakon raspada Led Zeppelina, bendov pjevač Robert Plant i gitarist Jimmy Page održali u prepunom zagrebačkom Domu sportova, a kojemu je i sam Offay nazočio.

Nazočne je u uvodnom i završnom dijelu u ime Glazbene udruge Grada Lepoglave (GuGL) pozdravio Mario Varović, te najavio nove projekte, od čega je naredni u planu za mjesec dana, kako je istaknuo.

Foto: Božidar Breški

Tags

Povezani Članci

Close