GospodarstvoInfoIzdvojenoPromotivni materijal

H-METAL Uspješno proveo projekt nabave strojeva i opreme

H-METAL uspješno je realizirao projekt nabave strojeva i opreme za proizvodnju limenog krovnog pokrova, metalnih konstrukcija i panela.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 482.799,60 HRK, a odobrena bespovratna potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj 273.000,00 HRK.

H-METAL inače proizvodi i prodaje visokokvalitetne limene krovne pokrove u obliku crijepa i trapeza visine od 10, 20, 30, 40 i 50 mm, sa izolacijom ili bez izolacije.

Provedba projekta započela je u studenom 2017. godine i završila je u travnju 2018. godine stavljanjem u funkciju nabavljenih strojeva i računalne opreme za proizvodnju limenogkrovnog pokrova, metalnih konstrukcija i panela.

Realizacijom projekta proširio se i unaprijedio gotovo cjelokupni proces proizvodnje i otvorila su se nova radna mjesta.

Tvrtki H-METAL d.o.o. iz Krkanca kod Varaždina 2017. godine odobrena su sredstva za projekt „Proširenje proizvodnih kapaciteta tvrtke H-METAL nabavom novih strojeva i opreme“ u sklopu E-impuls natječaja objavljenog 2016. godine, kojem je cilj poziva bio potaknuti mikro i mala poduzeća u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga na jačanje konkurentnosti i otvaranje novih radnih mjesta.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden u suradnji sa konzultantskim timom tvrtke Prodesign&Consulting iz Ivanca, specijaliziranoj za izradu EU projekata, poslovnih planova, dizajna i marketinga.

Povezani Članci

Close