InfoUdruge

HDP IVANČICA Na redovnoj godišnjoj skupštini uručene diplome polaznicima 7. Opće planinarske škole

Sudionici Skupštine potaknuli su raspravu o raznim pitanjima od interesa za djelatnost Društva

HPD Ivančica iz Ivanca održalo je u Planinarskom domu na Ivanščici svoju redovnu godišnju skupštinu.

Prema predviđenom dnevnom redu usvojeno je Izvješće u radu Društva između dvije skupštine, financijsko izvješće za 2018. godinu, izvješća Nadzornog odbora i Suda časti te program rada i financijski plan za 2020. godinu.

Sudionici Skupštine potaknuli su raspravu o raznim pitanjima od interesa za djelatnost Društva tj. o određenim dotad poduzetim akcijama te i o budućim.

Skupu je uz 90 članova Društva nazočila i Jadranka Čoklica, dopredsjednica Hrvatskog planinarskog saveza te predsjednica Planinarskog saveza Varaždinske županije koja se prigodno obratila, izrazivši zadovoljstvo učinjenim u proteklom razdoblju te poželjela da se s istim angažmanom nastavi i ubuduće.

Na samom kraju Skupštine održana je i svečana podjela diploma polaznicima 7. Opće planinarske škole koju je vodio Dubravko Pejnović, vodič instruktor HPS-a koji je napomenuo da je 27 planinara uspješno završilo osnovno planinarsko obrazovanje, ohrabrio ih da se u budućnosti dodatno angažiraju u radu društva te nastave se i dalje školovati za neka od planinarski zvanja.

Diplome je polaznicima OPŠ uručila dopredsjednica HPS-a Jadranka Čoklica

Skupština je završila u svečanim domjenkom.

Foto: HPD Ivančica

Tags

Povezani Članci

Close