InfoNašim krajemPolitika

HDZ LEPOGLAVA Pripreme za izbore Vijeća Mjesnih odbora i Europski parlament

U svim mjesnim odborima HDZ ide samostalno na izbore

Lepoglava – Članovi Gradske organizacije HDZ-a u Lepoglavi spremaju se za dvoje izbore.

Prvi su na redu izbori za mjesne odbore na području tog grada koji će prema najavama biti raspisani za 12. svibnja nakon čega dva tjedna kasnije slijede i izbori za EU parlament.

Pripreme i dogovor oko predizborne kampanje bile su središnje teme sjednice Gradskog odbora lepoglavskog HDZ-a, a zaključak je da se u svim mjesnim odborima ide samostalno na izbore.

Na samom početku sjednice, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a, ujedno i predsjednik Gradskog vijeća Grada Lepoglave Robert Dukarić upoznao je prisutne s investicijama na njihovom području koje iznose preko 10 milijuna kuna.

„Vlada premijera Andreja Plenkovića istinski je partner gradova i općina što se jasno vidi na primjeru Lepoglave. U ukupnom iznosu investicija većem od 10 milijuna kuna svakako treba izdvojiti energetsku obnovu zgrade gradske uprave, sanaciju klizišta u Gornjoj Višnjici, izgradnju trga i parkirališta u Donjoj Višnjici, nabavku spremnika za razvrstavanje otpada, modernizaciju nerazvrstanih cesta, sanaciju puteva, uređenje parka u spomen na 12 stradalih lepoglavskih branitelja, građenje i opremanje dječjeg vrtića“, istaknuo je Dukarić.

„Nema sumnje da će svi ovi rezultati, tj. investicije koje se provode na području Lepoglave biti dobar temelj za predizbornu kampanju, odnosno traženje povjerenja birača. Također naglašavam da su u pripremi još dvije velike investicije bitne za cijelo ovo područje pa tako i za grad Lepoglavu, a to su izgradnja brze ceste Varaždin – Ivanec – Lepoglava te aglomeracija Lepoglava. Zasluge za sve te investicije dijelimo s našim koalicijskim partnerima pa im ovom prilikom zahvaljujem na korektnoj suradnji. Upravo zbog fokusiranja na realizaciju što više projekata bitnih za što kvalitetniji život naših građana, rejting stranke je iz dana u dan sve veći. Stoga i ovdje u Lepoglavi očekujemo dobar rezultat“, rekao je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Anđelko Stričak.

Sjednici je nazočio i predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Alen Runac koji je istaknuo investicije sa županijske razine u školstvu te u ceste kojima upravlja ŽUC.

 

Foto: HDZ Lepoglava

Tags

Povezani Članci

Close