IzdvojenoSportVijesti

HEW Ivanec pobjednik “7. Memorijalnog ljetnog turnira u malom nogometu Nenad Geček”

Ivanec – HEW Ivanec pobjednik je „7. Memorijalnog ljetnog turnira u malom nogometu Nenad Geček“, koji se tradicionalno igra u spomen na jednog od najpoznatijih malonogometaša Ivanca.

HEW je u razigravanju za najbolju momčad bio bolji od prošlogodišnjeg pobjednika Itasa, koji je osvojo drugo mjesto, te trećeplasiranog Drvodjelca.

Na turniru je sudjelovalo devet momčadi koje su bile podijeljene u tri skupine iz koje su se po dvije plasirale u drugu fazu, a pobjednici tih susreta, HEW, Itas i Drvodjelac razigravali su za prvaka.

HEW je pobijedio Drvodjelac sa 2:1, a Itas sa 4:1, dok je susretu koji je odlučivao o drugom mjestu, Itas sa 1:0 bio bolji od Drvodjelca.

HEW – u Ivanec je pripao prijelazni i pokal u trajno vlasništvo te novčana nagrada, a Itas i Drvodjelac primili su pokale i novčane nagrade.

Najbolji strijelac turnira je Leon Gregur (Itas) s 5 postignutih golova, a za najboljeg je vratara izabran Dejan Rogina (HEW).

Turnir je igran tijekom subotnjeg poslijepodneva i večeri, okončan je u ranim nedjeljnim satima, a promatralo ga je nekoliko stotina gledatelja.

Foto: Dražen Geček

Galerija: sport Ivanec (https://www.facebook.com/sportivanec)

Povezani Članci

Close