PolitikaVijesti

HNS Javna tribina na temu “Kako (p)ostati liderica i uspješna poslovna žena“ u organizaciji Ženske inicijative HNS-a Ivanec

Tribinu je vodila i moderirala predsjednica Ženska inicijativa Ivanec Natalija Kocijan, a predavačica je bila Kristina Bulešić

Ivanec – Javna tribina na temu “Kako (p)ostati liderica i uspješna poslovna žena” u organizaciji Ženske inicijative HNS-a Ivanec održana je u Amfiteatru Srednje škole Ivanec u petak 15. lipnja.

Tribinu je vodila i moderirala predsjednica ŽI Ivanec Natalija Kocijan, a predavačica je bila Kristina Bulešić.

-Prije svega želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji ove tribine, svima koji su prisustvovali na tribini te našoj gošći Kristini. Pitanje položaja žene u društvu i poslovnom svijetu jedno je od temeljnih pitanja kojim se bavi ŽI HNS-a. Zato nam je drago što je Kristina danas ovdje kako bi potaknula žene i osvijestila ih o vještinama i sposobnostima koje posjeduju, te motivirala za nove poslovne izazove– istaknula je Kocijan.

Tribini su nazočile saborska zastupnica Božica Makar, Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Jelena Zrinski Berger, predsjednik ŽO HNS-a Istarske županije Zvonko Liović, zamjenik predsjednika i glasnogovornik ŽO HNS-a Istarske županije Enver Kasa, zamjenica predsjednice Podružnice Pula Nives Tomišić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a RH Karolina Juzbašić, predsjednica ŽI HNS-a Varaždinske županije Anita Rep te članice ženskih inicijativa.

Kristina je prezentirala kako ženu lidericu karakteriziraju stav, samopouzdanje, sigurnost, motivacija, odgovornost, unutarnja snaga i još mnoštvo vještina. Istaknula je i izazove sa kojima se žene susreću u karijeri, majčinstvu, politici i poduzetništvu. Nakon svega što smo čuli završila bih sa riječima HellenMirren “Budimo ono tko jesmo i ostavimo trag u društvu, na način da ga svakodnevno činimo ljepšim mjestom za život” – rekla je Rep.

Info: HNS

Foto: HNS

Foto: HNS

Povezani Članci

Close