InfoTurizam

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA Otvorene prijave za nagrade „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“

I ove godine ocjenjivanje se provodi u devet kategorija, a najbolji će priznanja dobiti na svečanoj dodjeli u listopadu na Danima hrvatskog turizma

Zagreb – Otvorene su prijave za nagrade „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“.

Hrvatska gospodarska komora već 23 godine zaredom provodi akciju Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru, piše Hgk.hr.

I ove godine ocjenjivanje se provodi u devet kategorija, a najbolji će priznanja dobiti na svečanoj dodjeli u listopadu na Danima hrvatskog turizma, najvećem skupu profesionalaca u turizmu u zemlji.

Cilj je poticati unapređenje kvalitete turističkih proizvoda i usluga te podizanje konkurentnosti turističkog sektora.

U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, ali se snažan naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Pozivaju se marine, čarter-tvrtke, hotele, DMK agencije, hostele, restorane, lječilišta i kampove da se prijave na natjecanje u svojim kategorijama.

Želite li se kandidirati u nekoj od ostalih kategorija, pogledajte okvirne datume otvaranja natječaja za te kategorije na stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Tags

Povezani Članci

Close