InfoPolitikaRekreacija

HRVATSKA NARODNA STRANKA Oko 350 članova iz Varaždinske županije sudjelovalo na druženju u Zelendvoru

Uz brojne članove i članice sportskom druženju odazvali su se gotovi svi HNS-ovi načelnici i gradonačelnici te dvoje saborskih zastupnika – Božica Makar i Milorad Batinić

Županijska organizacija Hrvatske narodne stranke Varaždinske županije organizirala je u subotu tradicionalne sportske igre koje su u Zelendvoru okupile više od 350 članica i članova. Zadovoljan odazivom i druženjem bio je prvi čovjek županijskog HNS-a Alen Leverić, ističući da je ovako veliki broj sudionika dokaz da je HNS velika stranka koja ima čvrstu bazu.

To se vidjelo i na rezultatima koje smo postigli na izborima u svibnju. Prvi su bili izbori za Vijeća mjesnih odbora grada Varaždina gdje danas imamo dva predsjednika mjesnih odbora te četiri zamjenika predsjednika. Važno je istaknuti da smo i na izborima u Lepoglavi imali preko 42 posto, a na EU izborima 10,5 posto glasova i pokazali smo da smo jaka i stabilna stranka – kazao je Leverić pozdravljajući brojne okupljene te naglasio kako stranku u narednom razdoblju očekuju pripreme za izborne skupštine po podružnicama i pripreme za sabor stranke.

 HNS Varaždinske županije će na svojoj sjednici odlučiti hoćemo li podržati nekoga za predsjednika stranke, hoćemo li dati našeg kandidata ili nešto treće. Zasad smo svi fokusirani na organizaciju izbornih i izvještajnih skupština i na projekte koji se rade u ovoj županiji – zaključio je Leverić.

Dodao je da se svakim danom sve više vidi da se velika sredstva ulažu u Varaždinsku županiju, kroz Vladu i njezina ministarstva, ali i kroz državne firme, odnosno kroz resore koje vode HNS-ovi ministri i članovi uprava.

Uz brojne članove i članice sportskom druženju odazvali su se gotovi svi HNS-ovi načelnici i gradonačelnici te dvoje saborskih zastupnika – Božica Makar i Milorad Batinić.

Tags

Povezani Članci

Close