IzdvojenoPolitikaVijesti

HRVATSKA NARODNA STRANKA Podružnica Bednja ima novu predsjednicu Marijanu Čubaković

Gotovo četrdeset delegata izabralo novo vodstvo Podružnice Bednja

Bednja – Na Izbornoj skupštini HNS-a podružnice Bednja za predsjednicu izabrana je Marijana Čubaković.

U petak je gotovo četrdeset delegata izabralo novo vodstvo Podružnice Bednja.

Veseli me što ću moći sa kolegicama i kolegama u predsjedništvu nastaviti započete projekte HNS-a kao i pokrenuti nove koji će prije svega biti usmjereni na mlade ali i sve ostale kako bi ostali živjeti u Bednji. To se može jedino zajedničkim nastojanjem svih nas koji sudjelujemo u kreiranju politike razvoja našeg kraja. Očekujem od svih Vas da zajedničkim prijedlozima, idejama i projektima nastavimo #samonaprijed za našu Bednju – izjavila je Marijana Čubaković predsjednica HNS-a Podružnice Bednja.

Prije svega želim čestitati predsjednici i svima izabranima te naglasiti da ste Vi danas u Bednji izabrali mlade i sposobne ljude koji će svojim novim vizijama i idejama bez pretjeranih ideologija raditi za svoju sredinu ne zanemarujući savjete iskusnih kolega, a jedan od njih je sigurno i Mirko Bistrović dugogodišnji načelnik Općine Bednja – istaknuo je Leverić.

Kao predsjednik  HNS-a Varaždinske županije na Izvještajno izbornoj skupštini HNS-a Varaždinske županije predložit ću u predsjedništvo mlade ljude koji će uz iskusne kolege uložiti jako puno rada, obilje razumijevanja i tolerancije i nimalo ideologije, a sve u cilju razvoja Varaždinske županije – zaključio je Leverić.

Uz delegate na Izbornoj skupštini podršku novom vodstvu dali su gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, načelnik Maruševca Damir Šprem, načelnik Klenovnika Mladen Blaško te predsjednik HNS-a Varaždinske županije i kandidat na listi HNS-a za EU izbore Alen Leverić.

Tags

Povezani Članci

Close