Info

HRVATSKI BRANITELJI Sistematski pregledi u Varaždinskoj županiji započinju u travnju

Varaždin – U Varaždinskoj županiji će u mjesecu travnju započeti sistematski pregledi hrvatskih branitelja, a provodit će se, kao i prošle godine, u Općoj bolnici Varaždin.

Ciljana skupina za sistematski pregled su hrvatski branitelji sa 300 dana borbenog sektora bez statusa HRVI te hrvatski branitelji koji se nalaze u teškoj novčano – materijalnoj odnosno zdravstvenoj situaciji, a to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi.

Za ovu godinu ukupno je ugovoreno 600 pregleda.

Hrvatski branitelji mogu se za sistematski pregled prijaviti osobno u Područnu jedinicu Ministarstva hrvatskih branitelja u Varaždinu, Pavlinska 8, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 09.00 – 18.00 sati ili utorkom i petkom od 09.00 – 16.00 sati (pauza od 12-12.30), putem telefona 042/321-131 u navedeno radno vrijeme Područne jedinice ili na ovu mail adresu.

Svi zainteresirani za sistematski pregled koji nisu obuhvaćeni ciljanom skupinom također se mogu prijaviti za sistematski pregled te će biti pozvani u slučaju slabijeg odaziva hrvatskih branitelja iz ciljane skupine.

Povezani Članci

Close