Sport

Humane zvijezde Hrvatske 03 i Zvijezde estrade za Mislava Šuška

 

Ivanec – Na gradskom nogometnom stadionu u Ivancu odigrana je humanitarna utakmica za pomoć 14-odišnjaku Mislavu Šušku, koji boluje od cerebralne paralize i predstoje mu ove godine još dvije operacije.

 

Humanitarna utakmica odigrana je između momčadi Humanih zvijezda Hrvatske 03 i Zvijezda estrade, nazvana Mislav i prijatelji. Za humane zvijezde Hrvatske 03 nastupile su nogometne zvijezde poput Gorana Vlaovića, Igora Biščana, Tome Šokote, Branka Strupara, Borisa Živkovića, Tomislava Rukavine, Maria Habeka, saborskog zastupnika i drugih, dok su za Zvijezde estrade nastupili istaknuti bivši igrači varaždinskog Varteksa Mrmić, Karić i Kastel, zatim  pjevač Rajko Suhodolčan, Juraj Galina i  Leo Kazić, glumac Grof, zatim Hoyka, Mijatović, Žirovec, te članovi tamburaških i instrumentalnih sastava Mejaši, Kavaliri i Kumovi.

 

Početni udarac na utakmici izveo je David Varga, član selekcije U-8, inače igrač NK Ivančice dok je Eduard Vusić, kapetan NK Ivančice U-12, primio poklon od Branka Tušeka ispred Humanih zvijezda Hrvatske, nogometne lopte s potpisom svih igrača.

 

Prije početka utakmice je Milorad Batinić, gradonačelnik Ivanca, predao Mislavu Šušku poklon paket sportske opreme.

 

Sam rezultat utakmice bio je u drugom planu, no spomenimo da je pobjedu ostvarila momčad Humanih zvijezda Hrvatske 03 rezultatom 6:5. Strijelci su za Humane zvijezde Hrvatske 03 bili Branko Strupar triput, Bičanić, Kazić i Šokota, dok su za Estradne zvijezde strijelci bili Veldin Karić dvaput, Mrmić, Hoyka i Bičanić, koji je u drugom poluvremenu sa Vlaovićem pojačao momčad Estradnih zvijezda.

 

Generalni pokrovitelj utakmice bio je Josip Leko, predsjednik Sabora Republike Hrvatske, dok je Grad Ivanec pokrio sve organizacijske troškove utakmice.

 

Galerija fotografija: Facebook Radio Ivanca (https://www.facebook.com/radioivanec)

Povezani Članci

Close