InfoNašim krajem

Humanitarna akcija „Ne dvoji! Za drugog izdvoji“

Ivanec – Kako prethodnih, tako i ove godine, ivanečko Društvo Crvenog križa uključuje se u obilježavanje 45. sabirne akcije Hrvatskog Crvenog križa “Solidarnost na djelu 2017.”, pod motom: „Ne dvoji! Za drugog izdvoji“.

U ovogodišnjoj akciji prikupljaju se dobrovoljni novčani prilozi i hrana.

Za poklonjen novac građanima se uručuje novčani bon zahvalnosti u vrijednosti od 1 kunu ili 5 kuna, ovjeren žigom GDCK Ivanec. Svaki bon ima svoj broj i sukladno tome bonovi su distribuirani na teren. Distribuirano je bonova u vrijednosti ukupno 7.226,00 kn.

  1. akcija “Solidarnost na djelu” održava se dana 12.10.2017. (četvrtak) godine u cijeloj Hrvatskoj, a u okviru GDCK Ivanec prikupljanje novčanih sredstava i hrane traje do najkasnije 15.11.2017.

Ovogodišnju akciju Solidarnosti, GDCK Ivanec provest će na slijedeće načine:

Prikupljanjem novčanih sredstava i hrane

Prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga putem novčanih bonova zahvalnosti, vršit će se u svim osnovnim i srednjim školama na području djelovanja GDCK Ivanec, te nekolicini poduzeća s kojima GDCK Ivanec ostvaruje suradnju unazad nekoliko godina.

Na sam dan akcije, u četvrtak, 12.10. – u Gradskom društvu Crvenog križa Ivanec može se donirati u svrhu akcije Solidarnosti kupnjom novčanog bona zahvalnosti.

Također, tog dana može se donirati hrana, a prikuplja se: brašno, ulje,riža, sol, šećer, juhe, tjestenina, konzerve, paštete, marmelada, čaj, sok, deterdženti ra rublje i suđe, šampon za kosu, sapun….).

Građani svoje donacije mogu donijeti u prostorije GDCK Ivanec, ulica Đure Arnolda 11, od 7-15 sati.

Povezani Članci

Close