RekreacijaUdrugeVijesti

ILO IVANEC Članovi udruge sudjelovali na 30. Susretu “Jesen v Međimorjo” i 8. međužupanijskom natjecanju u ribolovu “Miholjanec” 2018

Ivanečka udruga invalida osvojila je u Prelogu osvojila 3. mjesto u šahu, belotu i visećoj kuglani i 2. mjesto u pikadu

Prelog – Udruga tjelesnih invalida ILO Ivanec sudjelovala je na 30. Susretu osoba s invaliditetom “Jesen v Međimorjo” koji organizira Društvo s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Susret se održao u prostorima Sportsko – rekreacijskog centra “DG- SPORT” u Prelogu, a okupio je preko 200 osoba s invaliditetom iz čitave Republike Hrvatske, ali i susjedne Republike Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

Nakon službenog dijela održane su sportske igre – šah, belot, viseća kuglana, pikado te utrka u kolicima.

Ivanečka udruga invalida osvojila je 3. mjesto u šahu, belotu i visećoj kuglani i 2. mjesto u pikadu.

Nakon podjele medalja druženje se nastavilo u veseloj atmosferi.

Foto: Udruga ILO Ivanec

Troje članova Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec sudjelovalo je na 8. međužupanijskom natjecanju u ribolovu za osobe s invaliditetom “Miholjanec” 2018.

Natjecanje je organizirala Udruga osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice, a održalo se na jezeru Miholjanec pored Virja.

Sudjelovalo je 30 natjecatelja iz 6 županija, a ivanečku udrugu invalida predstavljali su Jurica Putarek, Branko Đurkas i Ivan Bregović.

Prvo mjesto osvojila je Udruga “Bolje sutra” iz Koprivnice, 2. mjesto Športska udruga paraplegičara Zagreb, a 3.mjesto Udruga OSI Bjelovar.

Foto: ILO Ivanec

Povezani Članci

Close