InfoIzdvojenoObrazovanje

INFOKUP 2020 Četiri prva, jedno drugo i dva treća mjesta za informatičare iz Osnovne škole Ante Starčević Lepoglava

Učenici su se natjecali u četiri kategorije

U II. osnovnoj školi Varaždin održano je županijsko Natjecanje iz informatike – INFOKUP 2020 za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole.

Učenici su se natjecali u četiri kategorije: Programiranje (LOGO), Osnove informatike (7. i 8. razred) i Digitalne kompetencije (5. i 6. razred).

Na natjecanju je u pratnji u pratnji mentorice, učiteljice informatike Nevenke Harjač sudjelovalo  devet učenika Osnovne škole Ante Starčević, Lepoglava, koji su osvojili četiri prva, jedno drugo, dva treća te ostvarili niz ostalih dobrih plasmana.

Iskra Županić, učenica 5.b razreda osvojila je prva mjestaprogramiranju LOGO i Digitalne kompetencije, Antonio Šprem iz 6. b, bio je prvi u kategoriji programiranje LOGO, jednako kao i Jan Kuća iz 7. b.

Karlo Svetec iz 8. b je u Osnovama informatike osvojio drugo, a u programiranju LOGO 3. mjesto.

Žan Barlek iz 7. a bio je treći u programiranju LOGO, osmi u Osnovama informatike, Andreja Kundija iz 5. b, u programiranju LOGO osvojila je 4. mjesto,  a u Digitalnim kompetencijama 7. mjesto.

Mia Gal iz 7. a u Osnovama informatike bila je 4., a Lucija Zver iz 7. a sedma, dok je Ema Žulić iz 6. b Digitalnim kompetencijama osvojila 11. mjesto.

Foto: OŠ Lepoglava

Tags

Povezani Članci

Close