Gradovi i OpćineInfoIzdvojenoNašim krajem

ISPUNJAVANJE UVJETA ZA LICENCU Gradi se pomoćno igralište u Salinovcu za NK Ivančicu Ivanec vrijedno 273.600 kuna

Time će se NK Ivančici, koja je osvojila naslov prvaka 1. ŽNL Varaždin i plasirala se u jaku međužupanijsku ligu Čakovec – Varaždin, omogućiti stvaranje uvjeta za dobivanje licence na natjecateljsku godinu 2019./2020

Salinovec – Grad Ivanec je u Salinovcu otvorio radove na gradnji pomoćnog igrališta za potrebe NK Ivančice Ivanec, piše gradski portal Ivanec.hr.

Podsjećamo, Grad je prvim ovogodišnjim rebalansom proračuna osigurao novčana sredstva za potrebe uređenja pomoćnog nogometnog igrališta u tom naselju i njegova opremanja pratećim objektima.

Time će se NK Ivančici, koja je osvojila naslov prvaka 1. ŽNL Varaždin i plasirala se u jaku međužupanijsku ligu Čakovec – Varaždin, omogućiti stvaranje uvjeta za dobivanje licence na natjecateljsku godinu 2019./2020.

Vrijednost radova iznosi 273.600 kuna, a obuhvaća opsežne zahvate na velikoj površini od oko 10.000 m2 (iskop i odvoz zemlje, nasipavanje i ugradnja kamenog materijala radi denivelacije), kao i uređenje travnatog dijela igrališta.

U sklopu radova uređuje se i betonski propust preko ceste i izvode drugi prateći radovi.

Gradska uprava u narednom će vremenu provesti i druge aktivnosti koje su propisane kao uvjet za zadovoljavanje propozicija natjecanja.

Tags

Povezani Članci

Close