HumanostInfo

IVANEC Krv darovalo 84-ero žena i muškarca s područja Ivanca i okolice

Ističemo dugogodišnje darivatelje Francija Pintarića, Stjepana Severa, Ivana Čičeka, Ivana Bregovića, Štefaniju Mudri, te Mariju Težak

Ivanec – Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Ivanca organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi za građane s ivanečkog područja.

Održana je u dvorani Gradskog društva Crvenog križa Ivanec, sprovela ju je ekipa Transfuziološke službe Opće bolnice Varaždin, odazvala su se 93 darivatelja, a prikupljeno je 84 doza krviza potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin.

Ističemo dugogodišnje darivatelje Francija Pintarića koji je 138. put dao krv, Stjepana Severa, koji je 121. put dao krv, Ivana Čičeka, 117. put, Ivana Bregovića koji je 108. put dao krv, Štefaniju Mudri 78. put, te Mariju Težak, 62. put.

Za sve darivatelje krvi, GDCK Ivanec osiguralo je zahvalni obrok i piće, a komunalno poduzeće Ivkom d.d. Ivanec osiguralo besplatni parking.

Sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi održati će se u utorak, 2.4.2019. godine od 9 do 12 sati u prostorijama Općine Maruševec za građane širem maruševečkog područja.

Tags

Povezani Članci

Close