IzdvojenoSportVijesti

IVANEČKA PLESNA ŠKOLA Sjajan završetak plesne sezone na turnirima u Makarskoj i Splitu – generacija o kojoj će se još čuti

Na oba turnira su ostvarili izvrsne rezultate te se kući vratili s ukupno osvojenih 8 zlatnih medalja, 4 srebrnih i 2 brončane medalje

Makarska / Split – Plesači Ivanečke plesne škole i Plesnog kluba Takt Varaždin prošlog su vikenda sudjelovali na dva turnira u Dalmaciji.

U subotu na plesnom natjecanju u Makarskoj u organizaciji Športskog plesnog kluba Briljantin, a u nedjelju u Splitu u organizaciji Plesnog kluba Mirela.

Na oba turnira su ostvarili izvrsne rezultate te se kući vratili s ukupno osvojenih 8 zlatnih medalja, 4 srebrnih, 2 brončane medalje, s 4 četvrta mjesta i 2 peta mjesta.

U najmlađoj kategoriji Osnovaca pojedinaca Linda Šoštarek osvojila je na oba turnira u latinsko američkim plesovima i u standardnim prva mjesta, ‘uzela’ 4 zlatne medalje te ušla u višu kvalitativnu kategoriju.

U malo starijoj kategoriji Mlađe mladeži pojedinačno su na oba turnira u latinsko američkim plesovima sudjelovale Eni Kočet i Ivanu Roginek.

Ivana Roginek osvojila je jednu broncu i jedno srebro, dok je Eni Kočet osvojila dva zlata, a obje su se svojom vrhunskom izvedbom plasirale u višu kvalitativnu kategoriju.

U kategoriji sportskih plesnih parova također se natjecalo na oba turnira; plesni par Marino Bruža Habek i Iva Friščić, Luka Gladović i Elena Majcen, te Gabriel Novotny i Marta Majcen u mlađoj mladeži.

Iva Friščić / Marino Bruža Habek

U standardnim plesovima Marino i Iva osvojili su 1. i 4. mjesto, Luka i Elena 2. i 5. mjesto, a Gabriel i Marta 2. i 4. mjesto.

U latinsko američkim plesovima Marino i Iva osvojili su 1. i 4. mjesto, Luka i Elena 2. i 3. mjesto, a Gabriel i Marta 4. i 5. mjesto.

Marino i Iva te Gabriel i Marta su ovim rezultatima ujedno prešli u viši kvalitativni razred u latinsko američkim plesovima.

Ovakvi rezultati na samom kraju sezone samo su potvrda odličnih rezultata na svim turnirima na kojima su sudjelovali, te da mladi plesači predstavljaju novu generaciju koja je iznimno perspektivna i koju ćemo još dugo gledati na plesnim podijima.

S plesačima su na turnirima bili njihovi roditelji i treneri.

Foto: Manuela Majcen, Božidar Friščić, Facebook

Tags

Povezani Članci

Close