InfoIzdvojenoUdruge

IVANEČKI KLUB KOLEKCIONARA Skupština usvojila Izvješća o radu u prošloj i Plan za ovu godinu – nagrađeni zaslužni članovi

Planiraju se i aktivnosti uz obilježavanja većih obljetnica, pa će 16. veljače u Pošti Ivanec biti u prometu prigodni žig u povodu 180. obljetnice školstva u Ivancu

Ivanečki klub kolekcionara održao je svoju redovitu godišnju Skupštinu na već tradicionalnoj lokaciji u etno selu Grešna pilnica u Klenovniku.

Skupština je prihvatila Izvješća o o radu i o materijalno-financijskom poslovanju u 2018. godini, a usvojeni su Financijski plan i Program rada za 2019. godinu.

Od planiranih aktivnosti izdvajamo nastavak izložbenih aktivnosti u izlogu Ivanečkog kluba kolekcionara u centru Ivanca i jednu veću godišnju izložbu o čijoj će se tematici i lokaciji članovi dogovoriti na redovnim mjesečnim sastancima.

Također, planiraju se i aktivnosti uz obilježavanja većih obljetnica, pa će 16. veljače u Pošti Ivanec biti u prometu prigodni žig u povodu 180. obljetnice školstva u Ivancu.

Žig će izraditi Hrvatska pošta na zahtjev Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec, a oblikovali su ga članovi Ivanečkog kluba kolekcionara Suzana Jagić i Darko Foder.

Uz žig se planira i tiskanje prigodne omotnice.

Ivanečkom klubu kolekcionara priključio se, kao novi član, Mirko Vuk, koji se kolekcionarstvom (posebno filatelijom) bavi dugi niz godina.

Foto: Siniša Krznar

Skupština je završila dodjelom zahvalnica redovnim članovima za doprinos u radu udruge povodom 15. obljetnice Ivanečkog kluba kolekcionara.

Foto: Ivanečki klub kolekcionara

Tags

Povezani Članci

Close