Sport

Ivanečki plesači uspješni na još jednom plesnom turniru

U organizaciji ‘Plesnog centra Zagreb by Nicolas’ u Zagrebu je održan Sportski plesni turnir u latinoameričkim i standarnim plesovima pod nazivom ‘Plesni spektakl 2016’.

Nastupilo je više od 90 plesnih parova iz Hrvatske i Slovenije, a osim sportskih plesača, na ovom plesnom događaju sudjelovali su i drugi umjetnici.

Pred prepunom plesnom dvoranom plesali su i ivanečki sportski plesači, članovi Plesnog kluba Takt iz Varaždina, Dominik Biškup i Paula Čavlek, te stariji kolege Mateo Mudri i Ivana Matić.

Dominik i Paula su i na ovom turniru briljirali, te kući odnijeli brončanu medalju iz standardnih i zlatnu iz latinoameričkih plesova.

Njihovi stariji klupski kolege Ivana i Mateo su se u najvišoj kvalitativnoj kategoriji plasirali u finalne krugove natjecanja, gdje su osvojili brončanu medalju u standardnim plesovima.

Do kraja kalendarske godine ivanečke parove očekuju još dva plesna natjecanja, 10. prosinca u Varaždinu u Graberju te 18. prosinca u Zagrebu u hotelu Westin. Stoga, kao i do sada, marljivo treniraju pod vodstvom trenera Igora Šalamuna.

Povezani Članci

Close