Sport

Ivančica Ivanec – Ivanska 39:24

 

Ivanec – Rukometaši Ivančice Ivanec pobijedili su u dvorani Srednje škole Ivanec pred oko 200 gledatelja Ivansku rezultatom 39:24 u utakmici 15. kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever.

 

Domaća momčad se u prvih 12 minuta utakmice mučila s igrom, gostujuća je stalno bila u vodstvu, do 12:12. Tada je proradila domaća kontra preko Hudoletnjaka i Huđa i u 20. minuti prednost je iznosila 7 golova, bilo je 14:7, a na odmor se otišlo sa plus 12 golova, rezultat je bio 23:11, te se u nastavak krenulo mirnije. Domaći trener Marko Gotal u igru je uveo mlađe igrače, svi su dobili svoju minutažu i svi su se upisali u listu strijelaca.

 

I sva trojica vratara Boris Vujović, Mario Hrg i Nikola Geci branili su na utakmici i svaki imao zapažene obrane, osobito Geci Nikola u finišu nanizao 8 obrana.

 

U domaćoj momčadi najefikasniji igrač bio je Luka Hudoletnjak sa 8 postignutih golova, slijede Mike Lind sa 5, Vedran Huđ, Neven Galić i Patrik Posavec sa po 4, Marko Gotal, Marko Maloić, i Jurica Posavec sa 3, Martin Šoštar 2, te Mihael Kapustić i Lovro Divjak sa po 1 golom.

 

Momčad Ivančice nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tablice sa 23 boda, dok vodeće Borovo ima 24. Ivančani u slijedećem kolu igraju u Koprivnici protiv Koprivnice.

 

Foto: Arhiva

Povezani Članci

Close