Sport

Ivančica – Plitvica (G) 1:2

 

Ivanec – Nogometaši Plitvice iz Gojanca u prijateljskoj su utakmici igranoj u Ivancu pobijedili Ivančicu sa 2:1 (1:0). Vrlo dobru, ali na momente pregrubu utakmicu od strane gostiju, zasjenila je povreda mladog domaćeg igrača Kristijana Kneza, kojemu je, prema neslužbenim informacijama, nakon jednog duela pukla fibula.

 

Gostujuća momčad povela je u 9. minuti pogotkom Krunoslava Buhina, na 2:0 povisio je Luka Hudoletnjak u 71., a konačni rezultat postigao je Ivica Cikač, efektnim i lijepim golom u 76. minuti, udarcem sa oko 25 metara. Kako je navedeno, utakmica je na momente bila  preoštra, čak i gruba, osobito gostujućih igrača, koji su nepažljivom igrom povrijedili čak tri domaća igrača, Marka Maloića u 21. minuti, Dražena Belcara u 36. i Matiju Žuličeka u 61. minuti. No, usprkos tome, pobjeda iskusnih gostiju je zaslužena, iako su im desetkovani domaćini, u čijim je redovima igralo šest juniora, u većem dijelu susreta sasvim solidno parirali.

 

A da su se Ivančani uistinu zaželjeli nogometa, dokaz je da je ovu prijateljsku utakmicu došlo pogledati stotinjak ljudi.

 

Redakcija portala E-Ivanec i Radio Ivanca želi Kristijanu Knezu uspješan oporavak.

 

Povezani Članci

Close