Sport

IVANČICA POBIJEDILA GAJ I SAZNALA PROTIVNIKA U PRETKOLU HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA

IVANEC – Nogometaši Ivančice odigrali su pripremnu utakmicu sa momčadi Gaj iz Mača, članom Treće hrvatske nogometne lige skupine Središte i pobijedili 1:0 autogolom Trčaka, koji je u 89. minuti glavom zatresao vlastitu mrežu. Utakmica je bila vrlo dobra, dinamična, sa po 4 do 5 izglednih prigoda s obje strane, gdje su se istakli vratari Ladić kod domaćina, te Katanić i Hubak kod gostujuće momčadi.

 

Isto tako, vidjelo se da su momčadi, usprkos trudu igrača, na početku priprema i da su noge još malo teške. No, bilo je mnogo lijepih akcija, više od ivanečkih igrača, u kojima je ipak nedostajalo malo više snage u završnicama, a koju će nesumnjivo, steći tijekom priprema.

Ivančica svoju slijedeću pripremnu utakmicu igra u subotu u 18 sati, također u Ivancu, s jakom momčadi Zagorca iz Krapine, tradicionalnim športskim suparnicima, ali i prijateljima.

 

 

Spomenimo da su nogometaši Ivančice saznali protivnika u pretkolu hrvatskog kupa, a to je Oriolik iz Oriovca (kod Slavonskog Broda), član Treće hrvatske nogometne lige skupina Istok.

Igra se samo jedna utakmica, i to na ivanečkom Gradskom stadionu, u srijedu, 29. kolovoza, s početkom u 16 sati. U slučaju pobjede Ivančica bi ostvarila plasman u 1. kolo kupa i najvjerojatnije u Ivancu ugostila nekog od uglednih prvoligaških klubova.

Drugi predstavnik Varaždinskog Županijskog nogometnog saveza u pretkolu kupa, momčad Zadrugara iz Hrastovskog, odlazi na gostovanje u Slunj, gdje se sastaje sa momčadi Slunja.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close