InfoNašim krajemObjave za medijePressVijesti

IVKOM – obilježavanje kanti za miješani komunalni otpad

Raspored čipiranja kanti po pojedinim ulicama i naseljima dostupan je na IVKOM-ovim internetskim stranicama, a obavijesti se mogu i dnevno čuti u programu Radija Sjeverni FM

Komunalno poduzeće IVKOM iz Ivanca, na području svog djelovanja, ovih dana provodi evidentiranje tipa, veličine i broja zelenih spremnika za odlaganje miješanog komunalnog otpada, i to za svakog pojedinog korisnika skupljanja i odvoza komunalnog otpada.

Spremnici za odlaganje miješanog komunalnog otpada, odnosno zelene kante se obilježavaju odgovarajućim čipom i barkodom, te se na taj način povezuju s bazom podataka korisnika i uređajem na vozilu za skupljanje otpada, što će u konačnici omogućiti praćenje izvršenja usluge za svakog pojedinog korisnika.

Osim što se kante obilježavaju čipom i barkodom, prikupljaju se i svi podaci o korisnicima usluge putem Obrasca prijave korisnika, te su oni zamoljeni da pripreme potrebnu dokumentaciju, a to je osobna iskaznica korisnika usluge, OIB i dokaz o vlasništvu nekretnine, odnosno zk. Izvadak, darovni ugovor, kupoprodajni ugovor, rješenje o nasljeđivanju i slično, bez obzira na starost dokumenta, a potreban je i podatak o površine nekretnine.

Čipiranje spremnika za odlaganje miješanog komunalnog otpada IVKOM je već obavio za svoje korisnike sakupljanja i odvoza komunalnog otpada s područja grada Ivanca i općine Donje Voće, a u sljedećih desetak dana poslovi će biti obavljeni i na području općine Bednja.

Iz IVKOMA su uputili i zamolbu korisnicima s područja gdje su poslovi evidentiranja tipa, veličine i broja zelenih spremnika za odlaganje miješanog komunalnog otpada već obavljeni, a oni nisu zatečeni kod kuće i njihova kanta nije označena, da se jave u Ivkom radi dogovora o vremenu označavanja kante.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Ivkomu na telefonskom broju 770-558.

Raspored čipiranja kanti po pojedinim ulicama i naseljima dostupan je na IVKOM-ovim internetskim stranicama, a obavijesti se mogu i redovito dnevno čuti u programu radija Sjeverni FM.

Povezani Članci

Close