InfoOstalo

JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI Gdje je dno ljudske zlobe? Druga krađa automobila medicinskim djelatnicima u samo nekoliko dana

Medicijskoj sestri iz KBC Sestre milosrdnice vozilo je pronađeno, istom scenariju nadamo se i u ovoj priči. A lopovu ... teško da se ima što reći u ovom slučaju, a da čovjek ostane kulturan, zato bolje da šutimo, ionako djela govore više od riječi

Pandemija korona virusa i život u (samo)izolaciji pojedincima su, nažalost, očito poslužili kao povod za sramotna djela, nezamisliva i u “normalnim”, a kamoli tek u ovim izvanrednim okolnostima.

Tako je u četvrtak ujutro zasad nepoznati lopov zaposleniku zagrebačke Vinogradske bolnice ispred radnoga mjesta ukrao automobil jedino prijevozno sredstvo kojim dotični gospodin uopće može doći do posla, bolnice u kojoj svakodnevno spašava ljudske živote.

Moj suprug Antonio je medicinski tehničar u KBC Sestre Milosrdnice i u četvrtak ujutro izišao je iz smjene koja je trajala 24 sata i shvatio, dok je on radio u bolnici, da je netko odlučio ukrasti naš auto!

I to drugi put u devet mjeseci na istome mjestu! Automobil je Audi A3, iz 2014. godine, sivo/smeđe boje, registarskih oznaka ZG 3161 HG. Molim vas, pomozite da ga pronađemo“, objavila je Antonijeva supruga Maja na Facebooku.

Facebook

Podsjećamo nedavno je medicijskoj sestri Aniti Radović Mišić, koja radi na KB Sveti Duh, također ukradeno vozilo, no pronađeno je za dva dana.

Istom scenariju nadamo se i u ovoj priči, a lopovu … teško da se ima što reći u ovom slučaju, a da čovjek ostane kulturan, zato bolje da šutimo, ionako djela govore više od riječi.

Tags

Povezani Članci

Close