InfoNašim krajemZabavaZanimljivosti

JAILHOUSE FESTIVAL Dan 2: Adrenalin, glazba i smijeh kao glavna obilježja

Program ide dalje

Lepoglava – Drugi dan jubilarnog Jailhouse festivala u Lepoglavi bio je bogat aktivnostima različitog sadržaja u kojima su uživali mnogobrojni posjetitelji.

Krenulo se već u 10 sati ujutro s radionicom na otvorenom u organizaciji Speleološke udruge Kraševski zviri iz Ivanca čiji su članovi posjetiteljima prezentirali speleološke tehnike, a posjetitelji su se mogli i sami okušati u spuštanju po užetu.

Od 18 je sati u gradskom parku, pored caffe bara Luna, nastupao mladi glazbenik iz Lepoglave Dorian Varović, koji je svirajući obrade različitih izvođača oduševio prisutne.

Nakon svirke na redu je bio fenomenalni Kerekesh teatar koji je izvedbom svoje nove predstave “Pod hitno na hitnu”, već uobičajeno, do suza nasmijao brojnu publiku.

I kao posljednja aktivnost drugog dana Jailhouse festivala 2019. održano je kino pod zvijezdama na kojem su posjetitelji mogli uživati u odličnoj komediji “Hitman’s bodyguard” te je na taj način uz veliku dozu smijeha zaključen program za četvrtak.

Petak je rezerviran isključivo za NUM Hakl 3 na 3 košarkaški turnir na kojem se očekuje velik broj ekipa, natjecateljski duh i dobra zabava do kasnih noćnih sati.

Foto: Jailhouse PR

Tags

Povezani Članci

Close