InfoNašim krajemUdruge

JAKO POHVALNO Udruga mladih Općine Klenovnik provodi humanitarnu akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za pomoć sumještanima slabijeg imovnog stanja

U subotu, 16. svibnja

Uslijed pandemije koronavirusa, mnogim se ljudima, pa tako i nekima na području Općine Klenovnik, ionako teška financijska situacija pokazala još težom.

Naime, u Općini Klenovnik je dvadesetak socijalno ugroženih mještana kojima je zbog spomenutih okolnosti potrebna dodatna pomoć, te tim povodom Udruga mladih Općine Klenovnik organizira prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština ne bi li im se trenutna situacija barem malo olakšala.

Stoga u udruzi pozivaju mještane Općine Klenovnik koji mogu da se odazovu akciji da u subotu, 16. svibnja, od 14 do 18 sati u dvoranu DVD-a Klenovnik dostave prehrambene namirnice (konzerviranu hranu, šećer, tjesteninu, ulje i slično) te higijenske potrepštine (npr. sapun za ruke, gel za tuširanje, pastu za zube…). Prikupljena pomoć bit će potom dostavljena potrebitima.

A s obzirom na novonastalu situaciju i nemogućnost održavanja tradicionalnih aktivnosti koje Udruga svake godine provodi, dio njezinih sredstava bit će usmjeren za kupnju ostalih, prijeko potrebnih, stvari za normalan i dostojanstven život onima kojima je to nužno.

Poštovani,
Imamo još nekoliko molba za Vas. Nadovezujući se na prethodnu objavu o HUMANITARNOJ AKCIJI i sakupljanju potrepština za naše sumještane, naime saznali smo za još nekoliko stvari koje su im potrebne, stoga Vas molimo ukoliko ste voljni i u mogućnosti donirati:
– mušku odjeću – hlače, majice, veste (XL)
– mušku obuću – cipele, patike (br. 45 i 42)
– žensku odjeću – hlače, majice, košulje (L/XL)
– žensku obuću – patike, natikače (br. 41/42)
Odjeću i obuću uzimamo pod uvjetom da je očuvano i oprano!

Nadalje, molimo Vas za pomoć oko rabljenih:
– televizora (kom. 2)
– peć na kruta goriva (kom. 1)
– radio (kom. 1)
– ormar (kom. 1)
– krevet 90 x 200 cm (kom. 1)
– kauč (kom. 1)
Molimo sve koji se odluče na donaciju navedenih stvari da se jave na facebook stranicu Udruge ili na brojeve telefona:
Monika Cuković – 0989984890
Sanda Golub – 0989344417
Kristina Ljubić – 0993444464
Ukoliko neke od stvari nije moguće dostaviti u DVD Klenovnik zbog njihove veličine ili bilo kojih drugih razloga, uključuju se naši vatrogasci te u dogovoru dolaze po njih.
(NOVCE NE PRIMAMO!)

Vidimo se u subotu, 16.svibnja od 14 do 18 sati u dvorani DVD-a Klenovnik.
Pozivamo sve ljude dobre volje za pomoć

Tags

Povezani Članci

Close