InfoZanimljivosti

JAVNA TRIBINA Suradnja braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivredniih gospodarstava s Podravkom d.d. – Varaždin, četvrtak 17. siječnja

Tribini će nazočiti hrvatski branitelji nositelji OPG-ova i članovi Braniteljskih zadruga s područja Varaždinske županije koji se bave proizvodnjom žitarica, voća i povrća

Varaždin – U četvrtak, 17. siječnja, s početkom u 17 sati, u ulici Silvija Strahimira Kranjčevića ½ u Varaždinu održat će se Javna tribina – prezentacija „Mogućnost suradnje braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivredniih gospodarstava (OPG) s Podravkom d.d. u proizvodnji i plasmanu proizvoda“.

Tribini će nazočiti hrvatski branitelji nositelji OPG-ova i članovi Braniteljskih zadruga s područja Varaždinske županije koji se bave proizvodnjom žitarica, voća i povrća.

Na tribini će govoriti Zvonko Beljo, koordinator za provođenje sporazuma u Ministarstvu hrvatskih branitelja, Goran Kovačić, zamjenik direktora Podravke d.d. za sektor poljoprivrede i Mladen Turk, voditelj prodaje Podravke d.d.

Na tribinu su pozvani svi zainteresirani hrvatski branitelji, a nakon uvodnih izlaganja gostiju, bit će moguće postavljati pitanja vezana uz tematiku.

Povezani Članci

Close