Gradovi i OpćineInfo

JAVNI UVID u Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Ivanec

Javni uvid traje do 11. rujna 2019. godine

Na temelju članka 29. stavak 5. i 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18), Grad Ivanec daje na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Ivanec.

Javni uvid traje do 11. rujna 2019. godine.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Ivanec dostupan je na službenim stranicama Grada Ivanca (www.ivanec.hr) te u prostorijama Grada Ivanca, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec, 2. kat, svaki radni dan u vremenu od 8,00h do 14,00h.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Ivanec mogu se dostaviti do kraja javnog uvida zaključno s 11.09.2019. godine te se isti mogu dostaviti u pisanom obliku na sljedeću adresu: GRAD IVANEC, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec, Upravni odjel za proračun, financije i gospodarstvo.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i nisu dostavljeni do roka zaključenja javnog uvida neće se uzeti u obzir.

O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Ivanca.

Tags

Povezani Članci

Close