Našim krajemVijesti

Jedan od najmirnijih dočeka Nove godine!

Silvestrovo i „novogodišnja noć“ na širem su području protekli u miru, veselju i dobrom raspoleženju, te je iza nas jedan od „najmirnijih“ novogodišnjih dočeka.

Iako je tradicinalno vrijeme oko ponoći proteklo uz gromoglasne zvukove petardi i ostale pirotehnike, ona, prema osobnom dojmu i nije bila tako izražena kao prethodnih godina.

Potvrđuju to i podaci Policijske uprave Varaždinske  čiji djelatnici su praktički bili bez posla. U protekla dva dana nisu zabilježili ni jedno narušavanje javnog reda i mira, nije bilo propucavanja, kao ni bilo kakvog ozljeđivanja usljed nepravilne uporabe pirothenike. Nisu evidentirani ni drugi događaji iz uobičajene policijske svakodnevnice.

Mirnije no obično bilo je i u Službi hitne medicinske pomoći, koji su savjetodavno intervenirali 12 puta, dok je u uobičajenim danima broj intervencija između 20 i 30.

Nešto posla imali su vatrogasci. U Ludbregu se zapalio automobil, a u Varaždinu se zbio požar otvorenog prostora, no osim materijalne štete, nije bilo ugroženo ljudsko zdravlje i životi, što je i najvažnije.

Povezani Članci

Close