Gradovi i OpćineInfoNašim krajemZanimljivosti

KAKO BI SE SMANJILI SOCIJALNI KONTAKTI Valjanu propusnicu Stožer civilne zaštite Općine Klenovnik od ponedjeljka šalje i putem vibera

Mještanima koji nemaju internet ili viber bit će i dalje će biti omogućeno odobravanje i preuzimanje propusnica ispred zgrade Općine, uz prethodnu telefonsku najavu

Klenovnik – Kako bi se smanjili socijalni kontakti i obveza dolaska radi preuzimanja, valjanu propusnicu Stožer civilne zaštite Općine Klenovnik od ponedjeljka šalje i putem vibera.

Zahtjev za izdavanje propusnica može se poslati na mail [email protected] ili je zatražite na tel. 098/ 976 1988 ili 042/ 763-301.

U zahtjevu se mora navesti ime i prezime, adresa, OIB, razlog traženja propusnice, relaciju, datum i broj telefona.

Mještanima koji nemaju internet ili viber bit će i dalje će biti omogućeno odobravanje i preuzimanje propusnica ispred zgrade Općine, uz prethodnu telefonsku najavu.

Podsjećamo kako Stožer civilne zaštite Općine Klenovnik propusnice odobrava isključivo za mještane Općine Klenovnik i ima ovlasti odobravati jednokratne dnevne propusnice u svrhu pružanja skrbi djeci ili starijim osobama,odnosno iz vitalnih razloga te kupnju hrane i ostalih osnovnih potrepština.

Tags

Povezani Članci

Close