SportVijesti

KARATE Ivanec i Lepoglava u 3. kolu Međužupanijske lige – i ovoga puta hrpa medalja

Konjščina – U 3. kolu međužupanijske karate lige koje je održano u sportskoj dvorani Osnovne škole u Konjščini sudjelovalo je 2300 natjecatelja iz 11 klubova  iz Varaždinske, Međimurske i iz Krapinsko – zagorske županije.

Od članova Karate kluba Ivanec zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Mateo Foder i Luka Petak, srebrnu Luka Prekrit, a brončane Marko Ribić, David Slavinec i Tena Ribić.

U borbama su zlatne medalje osvojili Luka Petak, Erik Đula, Ema Šešet, Ela Colarić i ekipa mlađih učenika.

Srebrima su se okitili Davor Putarek, Marin Vuđan, Ivan Domagoj Friščić, Dino Putar Veber, Melani Magdić te ekipe učenika i mlađih kadetkinja, a brončanima Pavlo Kovaček, Karla Bahun i Lara Miletić.

———————————————————————————————————

Nastupili su i članovi Karate kluba Lepoglava, te također ostvarili odlične rezultate.

Gabi Križanec osvojila je u kategoriji cicibani A liga zlatnu medalju, Ida Križanec cicibani kate srebrnu, Jelena Breški učenice kate brončanu medalju, jednako kao i Sven Laljek cicibani kate B liga.

Foto: Osnovna škola Ivana Rangera, Kamenica

U katama je nastupila i Petra Hodić.

Nadalje, Leon Butko je osvojio zlatnu medalju u kategoriji učenici borbe do 31 kg B liga i srebrnu u A ligi, Patrik Vučković osvojio je zlatne medalje u kategorijama učenici do 34 kg i mlađi kadeti do 34 kg.

Lovro Jamnić je među mlađim kadetima preko 54 kg bio brončani, a Ema Juriša među kadetkinjama borbe preko 54 kg srebrna.

Povezani Članci

Close