IzdvojenoSportVijesti

Karate klub Ivanec upisuje nove članove – djecu dobi od 5 godina nadalje

Ivanec – U tijeku je upis novih članova u Karate klub Ivanec.

Upisati se mogu djeca dobi od 5 godina pa nadalje, u vremenima treninga, koji se održavaju u maloj sportskoj dvorane Osnovne škole u Ivancu, ponedjeljkom od 18:30 do 20, srijedom od 20 do 21:30, te petkom od 19:30 do 21 sat.

Iz kluba poručuju kako karate razvija tijelo i duh, hrabrost, disciplinu i kontrolu, i potiče brz razvoj motoričkih sposobnosti.

Uz to, pomaže u svladavanju alergijskih, kao i tegoba kod astmatičara, jača prirodni imunitet, brzo razvija motoričke sposobnosti, te općenito, pozitivno utječe na zdrav metabolizam i najbolji je način za jačanje imuniteta.

Program karate treninga uz doprinos boljem fizičkom i zdravstvenom stanju vrlo je zanimljiv i zabavan i zbog svoje privlačnosti spada u grupu najmasovnijih športova.

Karate utječe na jačanje osobnosti i samopouzdanja, a plemenitost karate sporta razvija disciplinu, kontrolu, poštovanje, odgovornost prema radu i školskim obavezama.

U karateu se koriste ručne i nožne tehnike, potom tehnike ‘bacanja’ i ‘čišćenja’, a izvode se snažno, brzo, precizno i tehnički ispravno pazeći da tehnika ne povrijedi protivnika.

Detaljnije informacije o upisu i karateu općenito mogu se dobiti na kontakt telefone 099/215-8800 ili 099/213-7300.

Foto: Arhiva KK Ivanec

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close